MEDIALLE

FREX Peltografiikka valkoinen.png

YHTEYDENOTOT

Yhteydenotot ja haastattelut: Tapio Knuuttila, +358 45 330 9808, tapio.knuuttila@skabam.com

TIEDOTTEITA

FREX-TAPAHTUMA: Eurooppalaisten keittiömestareiden vierailu Suomessa 28.8-1.9.2022

19.9.2022

FREX-raaka-aineille haetaan uusia käyttötapoja kokkien innovaatiokilpailulla

Heikki Kähkönen / Viisi Tähteä, 21.8.2022

Suomalaisten marketeista saamat perunat ovat Keski-Euroopassa Michelin-tähtikokkien suurta herkkua

Viisi Tähteä, 2.2.2022

Ravintolakokki, etkö löydä tukun listoilta Frex-perunoita tai -kananmunia – ota tästä tilauskoodit talteen

Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 17.11.2021

Frex-tuotteet ovat vastaus Suomen hiilinegatiiviselle maataloustuotannolle

Heikki Kähkönen / Viisi Tähteä, 9.9.2021

Uuden sadon Frex-punajuuret keräävät kokeilta kiitosta tuttujen perunoiden tapaan – uusia reseptejä tulossa

Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 24.8.2021

Perunasta Suomen maatalouspolitiikan muutoksen vertauskuva – Frex-tuotantotapa muuttaa viljelyn hiilinegatiiviseksi

Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 10.6.2021

Michelin-tähtikokki Sauli Kemppainen: Frex-kananmuna on käsittämättömän hieno raaka-aine – Se on ihan toiselta planeetalta!

Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 29.4.2021

Tiedote: Lääkäri Pippa Laukka komppaa kokkeja Frex-perunasta: ”Erityisen maukas ja koostumukseltaan poikkeuksellisen laadukas – täydellinen kokonaisuus”

Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 24.3.2021

MATERIAALIPANKKI

Luvat kuvien käyttöön: info@skabam.com

ARTIKKELEITA

2022

Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin

Mariaana Nelimarkka / Avecmedia 9.9.2022

Saksalainen Michelin-kokki ihastui Saimaan muikkuihin: "Aivan mahtava maku ja rakenne"

Petri Vironen / Yle Uutiset 6.9.2022

Finnish companies, authorities take Dutch wholesaler on a food experience

Marjet Lubbers / Fresh Plaza 5.9.2022

Suomalaiset ruoat, joista ulkomaiset Michelin-tähden kokit vaikuttuivat: ”Todella hyvä, aion pyytää reseptin ravintolaani”

Josefiina Baraka / Ilta-Sanomat 2.9.2022

Finse bedrijven en overheid nemen Van Gelder mee op foodexperience

Marjet Lubbers / AGF 2.9.2022

Kauhavalaispellolla tallusteli joukko eurooppalaisia sisäänostajia hiilinegatiivisen herkun perässä – Michelin-kokki kertoo uudesta ruokatrendistä

Outi Airola / MTV Uutiset 30.8.2022

Parempi peruna - Yrittäjäpari haluaa viedä suomalaisen Frex-perunan maailman parhaisiin keittiöihin

Saara Koho / Kauppalehti Optio 23.2.2022

Suomalaiskaksikko yrittää saada perunansa huippu­ravintoloihin Belgiaan, joka on tunnettu tarkkuudestaan perunoiden kanssa: ”Sille vähän naureskeltiin silloin”

Teija Sutinen / Helsingin Sanomat 2.2.2022

Suomalainen peruna hämmästyttää Euroopan tähtikokkeja: ”Saako näitä teillä tosiaan kaupasta?”

Eeva Paljakka / Iltalehti 2.2.2022

2021

Paistettu kananmuna Michelin-kokki Sauli Kemppaisen tapaan - tätä on kokeiltava

Tuuli Lindgren / Iltalehti 15.9.2021

Huippukokin täyttävä perunaresepti: ”Oma klassikkoni ja kesäherkkua parhaimmillaan”

Emmi Niiniaho / Iltalehti 21.7.2021

 

Peltorobotteja, kasvustosensoreita ja droneja – Näin maanviljely ottaa teknologisen loikan tulevaisuuteen

Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 24.6.2021

Varhaisperunan ja parsan juhlaviikot

Mariaana Nelimarkka / Aromi, 3.6.2021

Suomalaisyhtiö on kehittänyt tavan viljellä perunaa hiilinegatiivisesti – ”Raivaamme tietä vastuullisemmalle ja taloudellisesti reilulle viljelylle”

Sofia Virtanen / Talouselämä, 16.5.2021

Suomalaisyhtiön uusvanha perunanviljelymenetelmä poistaa ilmasta hiilidioksidia

Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 14.5.2021

Täydellinen pakkaus

JARI F. LAMPÉN / Suomen Kuvalehti, 1.4.2021

Peruna päihittää ravintoaineissa pastan ja riisin – lääkäri Pippa Laukka muistuttaa etenkin aminohapoista

Klaus Nurmi  / Uusimaa, 29.3.2021

2020

Suomalaiskauppoihin vyöryy nyt ennennäkemätön peruna, jota huippukokitkin ylistävän maailman parhaaksi: ”Aivan huikea maku”

Petra Tuominen / MTV, 21.1.2020

Uusi suomalainen superperuna viedään lähes käsistä - kaikki ylistävät mieletöntä makua

Eeva Paljakka / Iltalehti, 22.1.2020

 

Rami viljelee erilaista perunaa sadan vuoden takaisella menetelmällä - naapurit ihmettelevät, mutta puhelin soi

Josefiina Baraka / Iltasanomat, 23.1.2020

Frex-perunaa ylistävät ammattilaiset ja kotikokit - tästä syystä sitä kutsutaan superperunaksi

Sanna Mansikkamäki / Kotiliesi, 3.2.2020

 

Huippukokit ylistävät uuden supermunan makua - tätä haluat maistaa

Eeva Paljakka / Iltalehti, 1.4.2020

 

Munan renessanssi - Frex-peruna sai seurakseen kananmunan

Mariaana Nelimarkka / Aromi, 9.4.2020

Perunan aika

Jari F. Lampén / Suomen Kuvalehti, 12.6.2020

Suomen kuumalla perunalla riittää vientiä

Anni Turpeinen / KEMIA-lehti, 16.6.2020

 

Suomalainen peruna 62 euroa - belgialaisen Michelin-ravintolan kallein annos voi hämmentää

Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020

Frex-peruna, paluu juurille. Vieraana Tapio Knuuttila

Juha Kakkuri / Menestysresepti podcast, 11.11.2020

 

2019

Suomi laittoi miljoonia euroja saksalaisiin ruoka­messuihin – HS kiersi Suomen osaston berliiniläisen ruoka­gurun kanssa, ja tämä yllättyi

Anna-Liina Kauhanen / Helsingin Sanomat, 21.1.2019