MEDIALLE

FREX Peltografiikka valkoinen.png

Luvat kuvien käyttöön: info@skabam.com

ARTIKKELEITA

2021

Paistettu kananmuna Michelin-kokki Sauli Kemppaisen tapaan - tätä on kokeiltava

Tuuli Lindgren / Iltalehti 15.9.2021

Huippukokin täyttävä perunaresepti: ”Oma klassikkoni ja kesäherkkua parhaimmillaan”

Emmi Niiniaho / Iltalehti 21.7.2021

 

Peltorobotteja, kasvustosensoreita ja droneja – Näin maanviljely ottaa teknologisen loikan tulevaisuuteen

Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 24.6.2021

Varhaisperunan ja parsan juhlaviikot

Mariaana Nelimarkka / Aromi, 3.6.2021

Suomalaisyhtiö on kehittänyt tavan viljellä perunaa hiilinegatiivisesti – ”Raivaamme tietä vastuullisemmalle ja taloudellisesti reilulle viljelylle”

Sofia Virtanen / Talouselämä, 16.5.2021

Suomalaisyhtiön uusvanha perunanviljelymenetelmä poistaa ilmasta hiilidioksidia

Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 14.5.2021

Täydellinen pakkaus

JARI F. LAMPÉN / Suomen Kuvalehti, 1.4.2021

Peruna päihittää ravintoaineissa pastan ja riisin – lääkäri Pippa Laukka muistuttaa etenkin aminohapoista

Klaus Nurmi  / Uusimaa, 29.3.2021

2020

Suomalaiskauppoihin vyöryy nyt ennennäkemätön peruna, jota huippukokitkin ylistävän maailman parhaaksi: ”Aivan huikea maku”

Petra Tuominen / MTV, 21.1.2020

Uusi suomalainen superperuna viedään lähes käsistä - kaikki ylistävät mieletöntä makua

Eeva Paljakka / Iltalehti, 22.1.2020

 

Rami viljelee erilaista perunaa sadan vuoden takaisella menetelmällä - naapurit ihmettelevät, mutta puhelin soi

Josefiina Baraka / Iltasanomat, 23.1.2020

Frex-perunaa ylistävät ammattilaiset ja kotikokit - tästä syystä sitä kutsutaan superperunaksi

Sanna Mansikkamäki / Kotiliesi, 3.2.2020

 

Huippukokit ylistävät uuden supermunan makua - tätä haluat maistaa

Eeva Paljakka / Iltalehti, 1.4.2020

 

Munan renessanssi - Frex-peruna sai seurakseen kananmunan

Mariaana Nelimarkka / Aromi, 9.4.2020

Perunan aika

Jari F. Lampén / Suomen Kuvalehti, 12.6.2020

Suomen kuumalla perunalla riittää vientiä

Anni Turpeinen / KEMIA-lehti, 16.6.2020

 

Suomalainen peruna 62 euroa - belgialaisen Michelin-ravintolan kallein annos voi hämmentää

Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020

Frex-peruna, paluu juurille. Vieraana Tapio Knuuttila

Juha Kakkuri / Menestysresepti podcast, 11.11.2020

 

2019

Suomi laittoi miljoonia euroja saksalaisiin ruoka­messuihin – HS kiersi Suomen osaston berliiniläisen ruoka­gurun kanssa, ja tämä yllättyi

Anna-Liina Kauhanen / Helsingin Sanomat, 21.1.2019