2020-09 FREX LEHDISTÖTILAISUUS 02.JPG
frex_logo_valkoinen_vihreällä_pohjalla

PARASTA RAVINTOLAASI

FREX on luonnollinen valinta, kun raaka-aineilta halutaan monipuolista käytettävyyttä ja suussa sulavaa makua.

 

Haluamme tarjota tuotteemme käyttöönne ja olla luomassa ikimuistoisia makuelämyksiä asiakkaillenne. Satokauden 2022 Frex-perunat ovat tilattavissa 15 kg pahvilaatikoissa ja Frex-punajuuret 5 kg pahvilaatikoissa.

Tuotteemme ovat tilattavissa mm. seuraavista tukuista:

 

  • Valio Aimo

  • Kespro

 

Saatavuutta kannattaa myös kysyä muista tukuista.

TUOTE JA PAKKAUSKOKO

  • FREX-peruna pesty, Soraya, 15 kg ltk

  • FREX-peruna pesty, Jazzy, 15 kg ltk

  • FREX-punajuuri pesty, 5 kg ltk

  • FREX Premium-kananmunat, M90 ltk (tuotantotauolla)

  • FREX Premium-kananmunat, L90 ltk  (tuotantotauolla)  

  • FREX Premium-kananmunat, M180  ltk  (tuotantotauolla)

  • FREX Premium-kananmunat, L180  ltk (tuotantotauolla)

 

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä:

Pia Tapio-Knuuttila, +358 50 448 3044, sales@skabam.com

TUOTTEEMME

MITÄ KEITTIÖMESTARIT SANOVAT?

”Kokkina meidän tärkein elementti on maku, maku ja maku. Siksi FREX on helppo valinta. Se, että sulla on tasalaatuinen huippujuttu mistä sä työstät, niin kyllähän se helpottaa arkea”

-Keittiömestari Pekka Terävä, Olo Group

 

"Rehellisesti sanottuna Frex on mielestäni yksi parhaista, mitä olen ikinä kokeillut. Erikoisen siitä tekee sen sisältämät tärkkelykset. Ne ovat monimuotoisia ja antavat laajan mahdollisuuden perunan valmistukseen."

-Keittiömestari Sauli Kemppainen (Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020)

”Almassa Frex-perunat on olleet käytössä noin vajaat pari vuotta. Meille tämä peruna on tärkeä osa meidän ruokalistaa, koska se maistuu loistavalle ja on rakenteeltaan hyvä. Toki unohtamatta että meillä arvostetaan laadukasta raaka-ainetta ja etenkin jos sen taustalla on tarina! Ja tällä on! "
- Keittiömestari Atte Westerlund,  Hotelli-Ravintola Alma

Frex-kananmuna on käsittämättömän hieno – ihan toiselta planeetalta. Kun eteen osuu yksittäinen raaka-aine, josta innostut, alkaa tapahtua! Frex-munan maku on niin puhdas, että juuri tältä kananmunan pitää maistua.”  

-Keittiömestari Sauli Kemppainen (Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 29.4.2021)

"Odotan, että perunalla on loistava ulkonäkö, hieno kuori, kiinteä, mutta kuitenkin suussa sulava malto sekä hienostunut tuoksu. Frex on peruna, jolla on omat erityiset hyvät ominaisuutensa johtuen Suomen maaperän laadusta ja viljelytavasta."

-Keittiömestari Alain Bianchin, Alain Bianchin-ravintola (Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020)