2020-09 FREX LEHDISTÖTILAISUUS 02.JPG
frex_logo_valkoinen_vihreällä_pohjalla

PARASTA RAVINTOLAASI

FREX on luonnollinen valinta, kun raaka-aineilta halutaan monipuolista käytettävyyttä ja suussa sulavaa makua. Haluamme tarjota tuotteemme käyttöönne ja olla luomassa ikimuistoisia makuelämyksiä asiakkaillenne.

 

Tuotteemme ovat tilattavissa Heinon Tukusta, Kesprosta, Sieni Honkoselta ja Donierilta. Saatavuutta kannattaa myös kysyä muista tukuista.

FREX uuden sadon kesäperunaa tulee saataville kesäkuun puolivälissä. Tämän kesän Frex-varhaisperunalajikkeet ovat Timo, Colombo, Annabelle ja Siikli ja vaihtelevat kauden aikana.

 

Vastaamme mielellään mahdollisiin kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä:

Varpu Sainio, +358 44 975 8938, varpu.sainio@skabam.com

TUOTTEEMME

MITÄ KEITTIÖMESTARIT SANOVAT?

”Kokkina meidän tärkein elementti on maku, maku ja maku. Siksi FREX on helppo valinta. Se, että sulla on tasalaatuinen huippujuttu mistä sä työstät, niin kyllähän se helpottaa arkea”

-Keittiömestari Pekka Terävä

 

"Rehellisesti sanottuna Frex on mielestäni yksi parhaista, mitä olen ikinä kokeillut. Erikoisen siitä tekee sen sisältämät tärkkelykset. Ne ovat monimuotoisia ja antavat laajan mahdollisuuden perunan valmistukseen."

-Keittiömestari Sauli Kemppainen (Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020)

“Frex-kananmuna on käsittämättömän hieno – ihan toiselta planeetalta. Kun eteen osuu yksittäinen raaka-aine, josta innostut, alkaa tapahtua! Frex-munan maku on niin puhdas, että juuri tältä kananmunan pitää maistua.”  

-Keittiömestari Sauli Kemppainen (Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 29.4.2021)

"Odotan, että perunalla on loistava ulkonäkö, hieno kuori, kiinteä, mutta kuitenkin suussa sulava malto sekä hienostunut tuoksu. Frex on peruna, jolla on omat erityiset hyvät ominaisuutensa johtuen Suomen maaperän laadusta ja viljelytavasta."

-Keittiömestari Alain Bianchin (Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020)