FREX KUVA 05.JPG
frex_logo_valkoinen_vihreällä_pohjalla

TUOTTEET

FREX YLEISPERUNA

FREX yleisperuna (Soraya) sopii monipuolisesti ruoanvalmistukseen. Peruna soveltuu hyvin niin keittämiseen, paahtamiseen kuin keittoihin. Käytä yleisperunaa myös friteeraamiseen ja fondanttiin.

FREX KIINTEÄ PERUNA

 

Kiinteä FREX (Jazzy) soveltuu erityisen hyvin keittämiseen ja salaatteihin.  Perunassa on luonnostaan kosteutta, joka antaa erityistä mehevyyttä kiusauksiin ja gratiineihin.

FREX PUNAJUURI

 

Frex-punajuuret on kasvatettu samalla hiilinegatiivisella tuotantomenetelmällä kuin Frex-perunat. 
Niiden rakenne on kiinteä, mehukas ja rapsakka, maku raikas ja makea ja niistä puuttuu raudan ja mullan sivumaku. Makeutensa ansiosta ne sopivat hyvin myös jälkiruokien valmistukseen.

FREX VALKOINEN KANANMUNA

 

Valkoinen FREX-kananmuna on puhtaan maukas ja ravinnerikas kananmuna.

FREX-kananmunien tuotannossa munivien kanojen rehun kehittäminen on ollut keskeinen innovaatio. Hyvän kananmunan maku tulee laadukkaasta kananrehusta ja kasvuoloista.

 

Kananrehussamme käytetään niitä samoja lähipelloilla tuotettuja raaka-aineita, joita kanat söivät kauan sitten kotikanaloissa. Kanoille syötetty rehu sisältää kotimaista kauraa ja vehnää, hamppua, hernettä, porkkanaa ja camelinaa. Loppusilauksen antaa ruotsalainen maissi.

 

Kananrehu ei sisällä soijaa, kalajauhoa eikä geenimanipuloituja raaka-aineita. FREX-kananmunat ovat lattiakanalassa tuotettuja munia ja käytännössä tuotantotapamme on pohjoisen ilmastoon sopeutettu free range-kanalan ja lattiakanalan välimuoto.