top of page
FREX KUVA 06.JPG
frex_logo_valkoinen_vihreällä_pohjalla

UUDEN SADON FREX-PERUNAT KAUPOISSA

Viime tammikuussa FREX-peruna hurmasi erityislaatuisuudellaan monet suomalaiset, ja nyt suomalaisiin kotikeittiöihin on jälleen saatavilla herkullisia ja ravinteikkaita FREX-peltojen tuotoksia. Huippukokkienkin kehumat FREX-perunat ovat saapuneet kauppoihin ja saatavilla on kiinteää perunaa (Annabelle) ja yleisperunaa (Soraya). Rakenteeltaan napakka FREX yleisperuna sopii monipuolisesti ruoanvalmistukseen ja kiinteä FREX erottuu edukseen luonnollisen kosteutensa puolesta. Jauhoista FREX-perunaa (Noblesse) joudutaan vielä kuitenkin hetken odottamaan, sillä se nostetaan pellosta lokakuussa.

Perunan saapuminen kauppoihin on Skabam Oy:n operatiiviselle johtajalle Tapio Knuuttilalle hieno hetki: ”Meillähän on ihan huikea syksy tulossa, meillä tapahtuu hienoja asioita monella suunnalla. Mutta tärkeintä on, että ihmiset löytää Frexin, tykkää meidän perunoista ja saa tehtyä hyviä ruokia.”

Yksi FREX-perunoista vakuuttunut kokki on tähtiravintoloitsija Pekka Terävä. Pekka kertoo ravintoloitsijan arjesta: ”Kokkina meidän tärkein elementti on maku maku ja maku. FREX on siinä mielessä aika helppo valinta. Se, että sulla on koko aika tasalaatuinen huippujuttu mistä sä työstät, niin kyllähän se helpottaa arkea.”


FREX-perunan laadun takana on periksiantamattoman tarkka ja ainutlaatuinen tuotantoprosessi. Hiiltä maaperään sitovassa FREX-perunoiden viljelytavassa tavoitellaan tilaa, jossa maaperän ravinteet kiertävät mahdollisimman luonnollisesti. Näin pellosta saadaan herkullisia ja ravinteikkaita perunoita, joita on ilo nauttia päivittäin. Tämän lisäksi jokainen FREX-perunan tuote-erä on laatutestattu ehdottoman laadun varmistamiseksi.

FREX-perunat ovat saapuneet kauppoihin.
FREX-perunat ovat saapuneet kauppoihin.

Uuden sadon FREX-perunat ovat nyt laajasti saatavilla niin K-kaupoissa kuin S-ryhmän kaupoissakin. Parhaan tiedon valikoimissa olevista perunoista saat omasta kotikaupastasi.

Comments


bottom of page